Bruce Springsteens Jeep-annons hämtad från YouTube efter rapport om DWI-arrestering

I morse rapporterade TMZ att Bruce Springsteen arresterades i november och anklagades för att ha kört i berusad, vårdslös körning och konsumerat alkohol i ett stängt område. Händelsen inträffade vid Gateway National Recreation Area i New Jersey. En taleskvinna för National Park Service bekräftade gripandet den 14 november till New York Times och tillade: “Springsteen var samarbetsvillig under hela processen.” En källa hävdade till Asbury Park Press att Springsteens blodalkoholhalt var 0,02 – en fjärdedel av New Jerseys lagliga gräns – när han arresterades.

Efter TMZ-rapporten togs Springsteens Super Bowl-annons för Jeep bort från YouTube, som InsideHook konstaterar. Annonsen med titeln “The Middle” markerade Springsteens första kommersiella framträdande någonsin. Dessutom skrev han och Ron Aniello musiken för reklamen, enligt ett pressmeddelande från Jeeps moderbolag Stellantis. “The Middle” är fortfarande tillgängligt på Springsteens Instagram.

“Det skulle vara olämpligt för oss att kommentera detaljerna i en fråga som vi bara har läst om och vi inte kan underbygga”, säger en Jeep-talesman i ett uttalande. ”Men det är också rätt att vi pausar vår Big Game-reklam tills de faktiska fakta kan fastställas. Dess budskap om gemenskap och enhet är lika relevant som någonsin. Liksom budskapet att dricka och köra aldrig kan kondenseras. ”

Pitchfork har nått ut till representanter för Bruce Springsteen för kommentarer och mer information.

View Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *