Fleetwood Mac tillkännager Deluxe Edition av Debut Live Album

Fleetwood Macs debutalbum, Fleetwood Mac Live från 1980, får en lyxig upplaga den 9 april via Rhino. Den nya 3xCD / 2xLP-samlingen har över en timme med osläppt musik, plus demos och en 7 “vinyl av tidigare ej utgivna demos” Fireflies “och” One More Night. ” Kolla in en liveversion av “The Chain”, inspelad på Richfield Coliseum i Cleveland 1980 nedan.

Fleetwood Mac Live spelades in ursprungligen under världsturnén bakom bandets 1979-album Tusk. Musiken på lyxutgåvan innehåller inspelningar som sträcker sig från 1977 till 1982. Det kommer också att finnas en begränsad “Tour Edition” av den nya samlingen, som innehåller repliker av backstage-pass, biljetter, klistermärken och mer.

View Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *