Ny dokumentär om Prodigy in the Works

The Prodigy har meddelat att de samarbetar med den långvariga samarbetaren Paul Dugdale för en ny dokumentärfilm om deras karriär som är tillägnad sen sångare Keith Flint, som dog 2019. Filmen, producerad av Pulse Films och co-executive producerad av bandet tillsammans med co -chef John Fairs, kommer att vara “lika vild som bandet”, enligt Dugdale. “Vi vill att tittarna ska lämna biografen som om de precis har gått av en berg-och dalbana”, skrev han i ett pressmeddelande. Ett släppdatum har ännu inte meddelats.

Flints plötsliga död vid 49 års ålder kom som ett enormt slag för bandet och många andra artister. Gruppens sista album med Flint, No Tourists, släpptes 2018.

View Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *